top of page

CODI DE CONDUCTA

NO A L'ASSEJAMENT

L'Organització del Menorca Lindy Exchange (MELX) es dedica a proporcionar una experiència sense assetjament per a tothom, independentment del gènere, la identitat i l'expressió de gènere, l'orientació sexual, la discapacitat, l'aparença física, l'edat, l'ètnia o la religió. No tolerem l'assetjament dels participants de cap manera.

APLICACIÓ

Aquest codi de conducta s'aplica a totes les activitats del MELX, tant gratuïtes com amb càrreg. Qualsevol persona que violi aquest codi de conducta pot ésser sancionada o expulsada de la participació de les activitats de MELX a discreció de l'Organització del MELX.

REGLES ADDICIONALS

Alguns espais del MELX poden tenir regles addicionals, que estaran clarament disponibles per als participants. Els participants són responsables de conèixer i respectar aquestes regles.

COVID-19

Actualment no hi restriccons COVID a España. Tindrem a disposició gel hidroalcoholic a l'entrada dels espais i en les diferents activitats per qui en vulgui fer-ne us. Si tens simptomes o has donat positius hauràs de portar mascareta.

Cancel·lacions per situació Covid:

Si la situació o la legislació oficial no permeten que l’esdeveniment es desenvolupi amb normalitat, s’intentarà posposar l’esdeveniment i trobar noves dates. Si l’esdeveniment no es pot posposar, serà cancel·lat, donant als participants l’opció de rebre l’import del registre reemborsat (Excepte les despeses de gestió)

ESPAI SEGUR & COVID-19

bottom of page