Buscar
  • Menorca Lindy Exchange

MELX2019: Dixiecat Street Band


La primera banda amb la que ballarem el dimarts a Alaior i durant el dimecres en el Menorca Swing Tour a Sant Lluís i Maó són els Dixiecat Street Band.


Dixiecat Street Band porta l’esperit dels carrers de Nova Orleans de l’època anterior als anys 30 a l’època actual. De la barreja de la música europea i la música africana va néixer aquest estil, que tenia cabuda en bodes, funerals, esglésies, desfilades…

Com en les formacions d’aquella època, Dixiecat Street Band està formada per tres instruments solistes: trompeta, trombó, clarinet; i una base rítmica composada per banjo, tuba i washboard.

En definitiva, una banda que pot fer les delícies dels aficionats al jazz clàssic i a tot tipus de públic.


La primera banda con la que bailaremos el martes en Alaior y durante el miercoles en el Menorca Swing Tour en Sant Lluís y en Maó son los Dixiecat Street Band.


Dixiecat Street Band lleva el espíritu de las calles de Nueva Orleans de la época anterior a los años 30 en la época actual.

Como en las formaciones de aquella época, Dixiecat Street Band está formada por tres instrumentos solistas: trompeta, trombón, clarinete; y una base rítmica compuesta por banjo, tuba y washboard.

En definitiva, una banda que puede hacer las delicias de los aficionados al jazz clásico y todo tipo de público.


The first band which we will dance on Tuesday in Alaior and during the Wednesday in the Menorca Swing Tour in Sant Lluís and in Maó are the Dixiecat Street Band.


Dixiecat Street Band takes the spirit of the streets of New Orleans from the pre-1930s era to the present.

As this band were in that time, Dixiecat Street Band consists of three solo instruments: trumpet, trombone, clarinet; and a rhythmic base composed of banjo, tuba and washboard.

Anyway, a band that can delight classic jazz fans and all kinds of audiences.

122 vistas

ContactA

JazzObert Menorca LindyHop

Av. Conqueridor, 73

07760 - Ciutadella de Menorca

ILLES BALEARS -SPAIN

menorcalindyhop@jazzobert.com

T. +(34) 649 001 140