Buscar
  • Menorca Lindy Exchange

MELX2019: TOPSY Swing BandInspirat en el llegat de Django Reinhardt, TOPSY proposa una selecció de temes de diversos estils, passant per clàssics i coneguts estàndards de jazz, temes tradicionals del repertori manouche, llegendaris de la bossa nova, i algun arranjament de temes més moderns. A l’escenari, aquest grup combina un so càlid i delicat junt a l’energia i contrastos dinàmics, divertits i ballables.

Inspirado en el legado de Django Reinhardt, TOPSY propone una selección de temas de diversos estilos, pasando por clásicos y conocidos estándares de jazz, temas tradicionales del repertorio manouche, legendarios de la bolsa nueva, y algún arreglo de temas más modernos. En el escenario, este grupo combina un sonido cálido y delicado junto a la energía y contrastes dinámicos, divertidos y bailables.

Inspired by the legacy of Django Reinhardt, TOPSY proposes a selection of themes from different styles, going through classic and well-known jazz standards, traditional themes from the manouche repertoire, legendary ones from the new bag, and some arrangement of more modern themes. On stage, this group combines a warm and delicate sound with energy and dynamic contrasts, fun and danceable.


30 vistas

ContactA

JazzObert Menorca LindyHop

Av. Conqueridor, 73

07760 - Ciutadella de Menorca

ILLES BALEARS -SPAIN

menorcalindyhop@jazzobert.com

T. +(34) 649 001 140