Buscar
  • Menorca Lindy Exchange

MELX2019: BIG BAND DES MERCADALLiderada per Josep Lluís Pons (Trompeta dels Swing Crusaders) i amb més de vint integrants, la majoria d’ells estudiants de l’Escola de Música des Mercadal, aquesta Big Band ens transportarà a l’era daurada del swing, amb un repertori clàssic que recorrerà als anys 30 i 40 amb temes de Benny Goodman, Jerry Gray, Joe Garland, Bart Howards, Alan Jay Lerner, Cole Porter, Benny Moten, Ray Hnderson, etc..

Liderada por Josep Lluís Pons (Trompeta los Swing Crusaders) y con más de veinte integrantes, la mayoría de ellos estudiantes de la Escuela de Música de Mercadal, esta Big Band nos transportará a la era dorada del swing, con un repertorio clásico que recorrerá en los años 30 y 40 con temas de Benny Goodman, Jerry Gray, Joe Garland, Bart Howards, Alan Jay Lerner, Cole Porter, Benny Moten, Ray Hnderson, etc ..

Led by Josep Lluís Pons (Trumpet of the Swing Crusaders) and with more than twenty members, most of them students of the Escola de Música des Mercadal, this Big Band will transport us to the golden era of the swing, with a classic repertoire which will be in the 30s and 40s with themes by Benny Goodman, Jerry Gray, Joe Garland, Bart Howards, Alan Jay Lerner, Cole Porter, Benny Moten, Ray Hnderson, etc.

#2019 #MeLX #SwingXalada #BigBandMercadal

36 vistas

ContactA

JazzObert Menorca LindyHop

Av. Conqueridor, 73

07760 - Ciutadella de Menorca

ILLES BALEARS -SPAIN

menorcalindyhop@jazzobert.com

T. +(34) 649 001 140