Buscar
  • Menorca Lindy Exchange

MELX2019: Meschiya LakeEn la tercera edició del Menorca Lindy Exchange tindrem una artista de luxe, Meschiya Lake, guanyadora en diverses ocasions del premi "Millor Vocalista Femenina" i "Millor Artista de Jazz Tradicional" en el certamen "Best of Beat" de la revista Offbeat.

Originària de Dakota del Sud i establerta a Nova Orleans, des de 2007 és una de les vocalistes més reconegudes de la ciutat bressol del Jazz, pel seu incomparable estil vocal amb aquests matisos del jazz tradicional propis del sud dels EUA, i un swing que t’obliga a ballar. En aquesta ocasió compartirà escenari amb Shakin'All en la festa del Divendres i amb la Madrid Hot Jazz Band a la festa del Dissabte. Us ho perdreu?

En la tercera edición del Menorca Lindy Exchange tendremos una artista de lujo, Meschiya Lake, ganadora en varias ocasiones del premio “Mejor Vocalista Femenina” y “Mejor Artista de Jazz Tradicional” el certamen “Best of Beat” de la revista OffBeat.

Originaria de Dakota del Sur y afincada en Nueva Orleans, desde 2007 es una de las vocalistas más reconocidas de la ciudad cuna del Jazz, con su incomparable estilo vocal con esos matices del jazz tradicional propios del sur de los EUA, y un swing que te obliga a bailar Para esta ocasión compartirá escenario con Shakin’All en la fiesta del Viernes y con la Madrid Hot Jazz Band en la fiesta del Sábado. ¿Os lo vais a perder?

In the third edition of Menorca Lindy Exchange we will have a deluxe artist, Meschiya Lake, winner of the "Best Female Vocalist" award and "Best Traditional Jazz Artist" in the "Best of Beat" contest of OffBeat Magazine.

Originally from South Dakota and settled in New Orleans, since 2007 she is one of the most recognized vocalists of the city cradle of Jazz, with her incomparable vocal style, those nuances of traditional jazz from the south of the USA, and a swing that forces you to dance. For this event she will share the stage with Shakin'All at the Friday party and with the Madrid Hot Jazz Band at Saturday party. Are you going to miss ?

#2019 #MeLX #SwingXalada #MeschiyaLake

20 vistas

ContactA

JazzObert Menorca LindyHop

Av. Conqueridor, 73

07760 - Ciutadella de Menorca

ILLES BALEARS -SPAIN

menorcalindyhop@jazzobert.com

T. +(34) 649 001 140