Buscar
  • Menorca Lindy Exchange

MELX19: MADRID HOT JAZZ BANDMadrid Hot Jazz Band torna a Menorca, aquesta vegada per al Menorca Lindy Exchange 2019, una banda que ens trasllada als primers anys del Jazz de New Orleans i Chicago, amb una marcada rítmica swing i unes melodies alegres on no pot faltar la improvisació. Bona música i molt ball, amb una banda que ens inunda de bon rotllo. A més, el proper dimarts 20 de novembre anunciarem un altra artista, molt especial, que els acompanyarà en aquesta tercera edició de la SwingXalada.

Madrid Hot Jazz Band vuelve a Menorca, esta vez para el Menorca Lindy Exchange 2019, una banda que nos traslada a los primeros años del Jazz de New Orleans y Chicago, con una marcada rítmica swing y unas melodías alegres donde no puede faltar la improvisación. Buena música y mucho baile, con una banda que nos inunda de buen rollo. Además, el próximo martes 20 de noviembre anunciaremos otra artista, muy especial, que los acompañará en esta tercera edición de la SwingXalada.

Madrid Hot Jazz Band returns to Menorca, this time for the Menorca Lindy Exchange 2019, a band that takes us to the early years of New Orleans and Chicago Jazz, with the accentuated rhythm of swing and cheerful melodies where improvisation cannot be absent. Good music and a lot of dancing, with a band that floods us with good vibes. In addition, next Tuesday, November 20 we will announce another artist, very special, who will play with them in this third edition of the SwingXalada.

#2019 #MeLX #SwingXalada #madridhotjazzband

ContactA

JazzObert Menorca LindyHop

Av. Conqueridor, 73

07760 - Ciutadella de Menorca

ILLES BALEARS -SPAIN

menorcalindyhop@jazzobert.com

T. +(34) 649 001 140