Buscar
  • Menorca Lindy Exchange

MELX2019: Programa provisional / Schedule draft


Arrencam amb el programa provisional d'activitats per al Menorca Lindy Exchange 2019, a partir d'avui anirem actualitzant la informació a la web i xarxes socials. Esteu atents que només quedan 2 setmanes per obrir inscripcions !!!

Arrancamos con el programa provisional de actividades para el Menorca Lindy Exchange 2019, a partir de hoy iremos actualizando la información en la web y redes sociales. Estad atentos que solo quedan 2 semanas para abrir inscripciones!!!

We start with the interim program of activities for the Menorca Lindy Exchange 2019, from today we will update the information on the web and social networks. Stay tuned, two 2 missing for regitration open !!!0 vistas

ContactA

JazzObert Menorca LindyHop

Av. Conqueridor, 73

07760 - Ciutadella de Menorca

ILLES BALEARS -SPAIN

menorcalindyhop@jazzobert.com

T. +(34) 649 001 140