top of page

ARTISTS

NAOMI & HER HANDSOME DEVILS

Tenim l'enorme plaer i il·lusió de comptar amb Naomi & Her Handsome Devils, que actuaran per primera vegada a Espanya.

La campiona internacional de Lindy Hop, Naomi Uyama, va formar una banda amb alguns dels seus músics de jazz preferits, per oferir el millor swing possible. Des que es van unir al 2013, Naomi & Her Handsome Devils han tocat en els millors i més grans esdeveniments de lindy hop des de Corea del Sud fins a Suècia i en molts més. Els seus enregistraments s'escolten en infinitat de classes i balls de lindy hop de tot el món. Un grup de swing a octet amb tota la sensibilitat d'una big band.

 • Facebook
 • Instagram
 • Spotify
 • RSS

STOCKHOLM SWING ALL STARS

Encantats i emocionats, també per primer cop a Espanya amb The Stockholm Swing All Stars.

Formada en 2002, amb els millors intèrprets de jazz i swing d'Estocolm. Els quatre vents a la línia davantera juguen un paper important en la banda. Amb arranjaments enginyosament escrits, principalment per Klas Lindquist i Fredrik Lindborg, la banda pot tocar suaument com un petit grup i segons més tard explotar en un fortissimo de big band. La secció de ritme dona a la banda una elasticitat de rerefons per als solos i cors.

Els membres de The Stockholm Swing All Stars estan considerats entre els millors en el seu instrument a Suècia. La banda toca música swing i jazz adequada tant per concerts com per ball. Sovint toquen en esdeveniments de lindy hop i altres esdeveniments de ball, així com en sales de concerts.

 • Facebook
 • Instagram
 • Spotify
 • RSS

MONKEY DOO UKELELOS

Torna de nou a la swingxalada la banda swing més divertida de Balears. Frescor i bon rotllo que ompliran els carrers de Ciutadella amb les dues cercaviles del Menorca Lindy Exchange 2023. Monkey Doo és una petita formació musical mallorquina nascuda el 2011. Una banda de swing/skiffle que intenta recuperar l'essència més popular d'aquest estil musical, tant al repertori de temes clàssics de la primera època (anys 20 o 30), com amb la utilització d'instruments de la música popular americana en aquesta època.

 • Facebook
 • Instagram
 • RSS

BIG BAND DES MERCADAL

Liderada per Josep Lluís Pons (Trompeta dels Swing Crusaders) i amb més de vint integrants, la majoria d’ells estudiants de l’Escola de Música des Mercadal.

 

Aquesta Big Band ens transportarà a l’era daurada del swing, amb un repertori clàssic que recorrerà als anys 30 i 40 amb temes de Benny Goodman, Jerry Gray, Joe Garland, Bart Howards, Alan Jay Lerner, Cole Porter, Benny Moten, Ray Henderson, etc..

 • Instagram

THE SWING CRUSADERS

The Swing Crusaders neix l'any 2015 com a resposta al creixement del Lindy hop a Menorca.

 

Des de llavors la formació agafa força i participa regularment en les trobades de Lindy Hop realitzades per tota l'illa. Han actuat per diferents entitats i en diferents locals de Menorca com el Jazzbah (Ciutadella), la Cava de l'Ars, Es Claustre, AgroMaó, Brunch & Co (Maó) o el Festival internacional de jazz de Menorca i en totes les Edicions del Menorca Lindy Exchange.

 

El repertori està compost per estàndards clàssics del jazz dels anys 30 i 40 amb alguns arranjaments originals. Els temes tenen un caràcter festiu i ballable, tal com van ser concebuts en els inicis del jazz. Tot per compartir amb ballarins i públic l'alegria de la música.

 • Instagram
 • Facebook

TOPSY SWING QUARTET

Banda Menorquina que hereba del llegat de Django Reinhardt, TOPSY proposa una selecció de temes de diversos estils, passant per clàssics i coneguts estàndards del Jazz, temes tradicionals del repertori manouche, llegendaris de la bossa nova, i algun arranjament de temes més moderns.

 

A l’escenari, aquest grup combina un so càlid i delicat junt a l’energia i contrastos dinàmics, divertits i ballables.

  PLÁTANO MANUSH

  Plàtano Manush és una formació basada en l'estil Gipsy Jazz que interpreta arranjaments propis sobre estils molt variats com són el jazz, la bossa nova, el bolero, la rumba, el swing o la música pop.
  Fidels a la instrumentació acústica pròpia d'aquest estil i amb una estètica molt elegant, ofereixen un espectacle poc corrent dins del món del jazz creant una atmosfera molt càlida i entranyable, alhora que excitant i poderosa.

  • Facebook
  • Instagram
  • Spotify
  • RSS

  DJ MARTÍ SEGALÀS

  Apassionat del Jazz des de molt abans que comencés a ballar, i d'això ja fa temps, ja que és un dels hoppers més antics de Barcelona, transmet la seva filosofia del swing mitjançant les seves sessions.

  Per Martí el ball és una part indivisible de la música Jazz, no una mera interpretació, sinó més aviat una conversa entre la música i el ballarí.

   

  La seva passió l'ha portat a aprofundir en la història i els personatges del Jazz, dels que desborda coneixement i comunica gairebé amb el mateix ímpetu amb el que balla.

   

  I és que sempre veureu ballar en Martí en les seves sessions DJ, amb el seu estil particular que a ningú deixa indiferent.

  • Facebook

  DJ NATY BROWN

  Menorquina d'adopció. cosmopolita i amb una energia que mai acaba. Na Natalia, ho balla tot, lindy hop, jazz solo i qualsevol música que es sincronitzi amb el seu batec. DJ en diverses ocasions del MeLX ens tornarà fer-nos fins que diguem prou.  

   SARA PISTA

   Fotògrafa i retocadora establerta a Madrid, aconsegueix a través de la seva càmera convertir el normal en extraordinari. Com Lindy Hopper, té una sensibilitat especial per capturar els moments més especials del món Swing.

   Es va enamorar de la fotografia a la universitat i un cop acabats els seus estudis la va convertir en la seva professió, el que l'ha portat a immortalitzar molts festivals i esdeveniments Swing al voltant de la geografia europea.

   L'any passat ja va estar amb nosaltres regalant-nos un bonic àlbum de records; enguany havia de repetir.

   • Instagram

   MANUEL PÉREZ

   La mitja taronja de la Sara, amb ell ja tenim el pack sencer per completar la fotografia amb el vídeo i gaudir d'un record inesborrable. Manuel es mou entre els ballarins gravant amb la càmera els seus millors passos.

    bottom of page