top of page

DJ

DJ MAGALÍ

Envoltada de jazz des de petita i connectada així des de sempre amb la música, va iniciar-se en el ball del Lindy Hop l'any 2016 i va ser una evolució molt natural seleccionar i punxar música per jams, festes i festivals de Swing. Reivindica la importància vital de la música en el ball.

DJ

NATY BROWN

Menorquina d'adopció, cosmopolita i amb una energia que mai acaba. Na Natalia, ho balla tot, lindy hop, jazz solo i qualsevol música que es sincronitzi amb el seu batec. DJ en diverses ocasions del MeLX ens tornarà fer-nos ballar fins que diguem prou.

ARTISTES

Aquesta nova edició del MeLX brillarà de manera especial amb moltes estrelles.

Learn More

BANDA

NAOMI & HER HANDSOME
DEVILS

Torna a Menorca la banda que millor far ballar als lindy hoppers de tot el món. Naomi & her Handsome devils i els podreu xalar a les festes de divendres i dissabte.

BANDA

THE SHIRT TAIL
STOMPERS

Swing amb accent britànic i de gran qualitat, una de les bandes amb més qualitat i recorregut d'Europa ens faran ballar a les festes de divendres i dissabte

BANDA

THE JUMPIN'
CATS

Banda de jazz gironina amb tota la essència de la música dels anys 30 que ens farà ballar pels carrers del centre de ciutadella el dissabte matí.

BANDA

BIG BAND DES MERCADAL

Joves talents que cada any ens sorprenen amb la seva qualitat. Una big band amb més de 20 joves musics que sempre ens emocionen en el Swing Vermut.

BANDA

THE SWING CRUSADERS

Els Clàssics i sempre presents al MeLX. The Swing Crusaders aquest any ens acompanyaran en el Brunch del diumenge.

FOTOGRAFIA

SARA PISTA

Fotògrafa i retocadora establerta a Madrid, aconsegueix a través de la seva càmera i com a lindy hopper ,una sensibilitat especial per capturar els moments més especials del món Swing. El que l'ha portat a immortalitzar molts festivals i esdeveniments al voltant de la geografia europea. 

VIDEO

MANUEL PÉREZ

​La mitja taronja de la Sara, amb ell ja tenim el pack sencer per completar la fotografia amb el vídeo i gaudir d'un record inesborrable. Manuel es mou entre els ballarins gravant amb la càmera els seus millors passos.

bottom of page